Healing Sessie

Ik heb het voorrecht te mogen werken met de Avalon-ELA energie. Deze prachtige energie raakt de diepere lagen in ons aan en staat in verbinding met de oude wijsheden vanuit Egypte, Lemuria en Atlantis, maar ook vanuit Avalon. Deze energie is buitengewoon zuiver, puur en heel liefdevol.

Een healing sessie kan je ondersteunen op hele diverse gebieden. Wat deze energie voor je doet is jou helpen om jouw energetisch lichaam te ontspannen en het spoort je fysieke lichaam aan om het zelfgenezend vermogen weer in te zetten. Door blokkades in je energetisch lichaam te verwijderen gaat de energie in jou letterlijk en figuurlijk beter stromen. Dit heeft tot gevolg dat jij ook weer beter in contact komt te staan met jezelf. HIerdoor ga je merken dat je per saldo meer energie krijgt, meer rust en ruimte in je hoofd gaat ervaren en dat zelfs mentale en fysieke klachten zullen afnemen dan wel verdwijnen.

Een healing sessie vindt plaats in mijn Praktijk in Apeldoorn. Het kan zowel zittend op een stoel als liggend op de behandeltafel gedaan worden. Je houdt gewoon je kleding aan. Het is echter wel van belang dat er geen schoenen, sieraden, ceinturen of polyester gedragen wordt tijdens de sessie. Dit omdat het de energie verstoort die ik gedurende de behandeling door je lichaam leidt.

Een sessie neemt 60 minuten in beslag. Een kort intakegesprek is een onderdeel hiervan. Dit om in kaart te brengen wat de eventuele klachten zijn, zodat ik nog gerichter kan werken.

Tanja Keijzers Medium  Healing  Avalon ELA
Tanja Keijzers Medium Healing  Avalon ELA
Tarief
  • Healing Sessie 60 minuten € 100,00

Als ik mij verbind met dat wat groter is dan mijzelf, ben ik tot veel meer in staat.