Dit is wat onze klanten zeggen

”Ik heb Tanja leren kennen tijdens onze Medium opleiding. Daar heeft ze al veel readings gedaan voor mij. Tanja's waarnemingen zijn spot on. Afhankelijk van wie ze voor zich heeft voelt ze hoe ze de boodschap moet brengen. Direct, zacht, voorzichtig enz. Los van haar waarnemingen is het een lieve, geïnteresseerde en compassievolle dame. Dus wil je een perfecte reading? Dan ben je bij Tanja op de juiste plaats”

- Eefje

”Na het overlijden van jeugdliefde X had ik heel veel vragen en twijfels. Hadden we samen goed afgesloten? Hield hij van me? Had ik het goed gedaan? Was hij het eens met hoe er met zijn nalatenschap was om gegaan? Dat duurde meer dan 20 jaar. Ik had wel eens het idee dat hij heel nabij kon zijn. Maarja, er is nooit iemand teruggekeerd uit de hemel om dat te bevestigen. Ik had al eerder het idee om een helderziende te vragen maar ook daar twijfelde ik aan. Was dat niet mezelf voor de gek houden? Een paar vragen bleven me hardnekkig lastig vallen. En toen ik op een zeker moment daar weer over getriggerd werd, viel mijn oog op een advertentie van Tanja. Ik moest het nu doen. Het was een mix van iemand heel erg missen en super nieuwsgierig zijn. Eenmaal bij Tanja aan tafel duurde die twijfel niet lang. Ik werd best overvallen door de aanwezigheid van X. Die was namelijk net zo vol overtuigend en groots als toen hij nog bij de levenden hoorde. "Niet twijfelen.", iets wat hij me vanaf het begin van onze verkering altijd voor hield. En wat hij me nu weer kwam zeggen. Ik was verdrietig maar ook zo blij. Hij was er gewoon, hij is er gewoon. Het gaf me heel veel rust en bevestiging. Dank je wel Tanja.”

- Hester

”Ik heb Tanja leren kennen tijdens de opleiding Mediumschap van Marion Berndsen. Daar werden al bestaande hoog-intuïtieve vermogens bewust gemaakt en verder ontwikkeld. Uit ervaring weet ik dat de readingen van Tanja altijd meteen de kern raken en dat haar observaties loepzuiver zijn. De meest uiteenlopende situaties kunnen voorbij komen en op alles heeft Tanja een goed, treffend en helder antwoord. Tanja is als raadgever en healer een gids voor velen! ”

- Bernarda Hofman

”Ik heb Tanja leren kennen bij de Mediumopleiding van Marion Berndsen. Tanja is sterk en zuiver in het aanvoelen van contacten met overledenen en het ontvangen van een boodschap voor je. Dit doet ze op een liefdevolle manier, met respect voor mij en mijn dierbare overledene”

- Sjan

”Er zijn er maar weinig waar naar ik doorverwijs, maar ik weet dat men bij Tanja aan het goede adres is. Ze maakt mooi contact met overledenen en heeft een heldere kijk op het leven”

- Marion Berndsen

thank you! text