Privé Consult / Reading

In ieders leven zijn er wel eens momenten dat je het gevoel hebt vast te lopen, dat je even niet zo goed meer weet welke kant je op moet gaan. Of misschien loopt alles best prima, maar blijft er toch een gevoel hangen dat het beter zou kunnen, dat gevoel dat je nét iets mist of over het hoofd ziet. Op dat soort momenten kan een privé consult een uitkomst zijn. Het kan je namelijk inzichten geven die jou weer verder kunnen helpen, jou laten zien waar blokkades zitten en waar je aan mag werken.

Een consult is bij uitstek de gelegenheid om contact te maken met overleden dierbaren. De naam van de overleden dierbare is in principe voldoende om contact te maken. Mocht je het prettig vinden om een foto of bijvoorbeeld een sieraad van deze persoon mee te nemen dan is dat fijn, maar het is dus niet noodzakelijk. Psychometrie kan echter wel helpen om net iets helderder contact te maken met je overleden dierbare.

Mocht je op voorhand vragen hebben die je graag beantwoord zou zien dan kun je dat uiteraard laten weten. Ik zal dan mijn focus leggen op jouw vragen tijdens mijn afstemming. Mocht je geen specifieke vragen hebben dan is dat geen enkel probleem. In dat geval laat ik gewoon komen wat er komt.

Een consult vindt in de regel plaats bij mij in de praktijk, in Apeldoorn, en zal een uur in beslag nemen.* Tijdens het consult stem ik mij af op mijn gidsen, de spirits en uiteraard op jouw energie. Jij hoeft hier verder niets voor te doen, Het is daarom ook niet nodig om allerlei informatie aan mij door te geven. Tijdens mijn waarnemingen wil ik je uitnodigen om terugkoppeling te geven op de waarnemingen die ik met je deel.

In verband met de huidige maatregelen is het ook mogelijk om een privé consult/reading in te plannen middels Skype. Het is namelijk niet noodzakelijk om fysiek in elkaars nabijheid te zijn om contact te maken met de spirituele wereld.

Spirituele Praktijk Tanja  reading contact met overle
Waar je om vraagt zal je gegeven worden. Wees open om het te kunnen zien omdat het misschien niet komt op de manier die jij verwacht!
Tarief
  • Privé consult / Reading 60 minuten € 120,00

  • Privé consult / Reading 30 minuten € 60,00

* een privé consult/reading van een half uur is ook mogelijk, maar uitsluitend geschikt voor als er echt maar één vraag is.

Wil je een afspraak maken voor een Reading? Klik dan op de button óf stuur een berichtjes naar info@marionberndsen.nl

Dit is uitsluitend wanneer je een reading wil!