Spirituele Relatietherapie

Ik hoef niet anders te worden, ik hoef me alleen maar te herinneren wie ik werkelijk ben !

Elke relatie heeft zijn ups en downs. Door drukte op je werk bijvoorbeeld of je opleiding. De zorg voor kinderen of zorg over financiën. Wat de oorzaak ook is, het is vrij eenvoudig om van elkaar verwijderd te raken als er veel stress is. Je trekt je meer terug in je eigen wereld en staat steeds wat minder open voor de wensen en behoeftes van je partner.

Op zich is dit geen rare beweging maar een hele natuurlijke. Het kan ook geen kwaad, zolang je elkaar maar weer terug weet te vinden. Als het goed is drijf je weer naar elkaar toe, maar soms lukt dit niet (helemaal) en blijf je het gevoel houden de verbinding met elkaar niet goed te kunnen maken. Je voelt dan letterlijk en figuurlijk dat er een afstand tussen jullie is ontstaan.

Als dat gebeurt wil het niet persé zeggen dat de liefde weg is en dat de wens om samen te zijn is verdwenen. Dit zijn de momenten waarop je extra je best moet doen om elkaar weer terug te vinden. En als dát dan gebeurt dan ben je samen sterker als voorheen.

Soms kan het een hele opgave zijn; elkaar terugvinden als er nog zoveel ruis op de achtergrond is. Hoe fijn is het dan om enkele handvatten aangereikt te krijgen vergezeld van nuttige inzichten in jezelf, je partner en je relatie? Die jou kunnen helpen om die hartsverbinding weer tot stand te brengen met je partner? Hierbij wil ik jou met alle liefde helpen! Dit gaan we doen door middel van gesprekken, oefeningen en ook een beetje (t)huiswerk. Geen ellenlange praatsessies maar proactief met elkaar bezig zijn dus!

De sessies voor Spirituele Relatietherapie vinden plaats in mijn praktijk in Apeldoorn en duren 90 minuten. In principe plannen we 3 sessies in met elkaar, dit omdat dat het meest effectief is gebleken. Losse sessies kunnen altijd bijgeboekt worden als er meer, of intensievere, begeleiding gewenst is.

green leaf heart wreath

Het is fijn als jullie samen komen, maar dit is niet noodzakelijk. Ook als je partner er niet voor open staat kun je in je eentje al veel in beweging brengen in je relatie. Dit komt door de verandering in je eigen energie.

Tarief

Spirituele Relatietherapie, 90 minuten, per koppel

  • pakket van 3 sessies € 450,00

  • aanvullende sessie € 120,00